Den moderne form for opbevaring hedder Self Storage og systemet kommer fra USA og består i at du får dit eget depotrum i sikre, tørre og lune omgivelser, hvor du hele tiden har adgang til dine ting - når det passer dig.

Boxcare råder over velholdte, rene og lyse haller indrettet med depotrum i forskellige størrelser, Som du kan få adgang til gennem en pinkode til sikkerhedssystemet og boxen åbner du med en Nøgle som kun du har rådighed over. Du kan få et rum på 1 m2 og op til 20 m2.

Systemet er både til private og til erhvervsvirksomheder, der i det lejede rum opbevarer de ting de ikke har plads til andre steder.

Boxene er helt lukkede så ingen kan se, hvad du opbevarer og vi foretager ingen registrering af indholdet.

Nemt og sikkert og med kort opsigelsesvarsel.

Fleksibilitet så er dette ikke engang dyrt !

Self-Storage Systemer

Få mere plads til overs – flyt dine ting til Boxcare

Du planlægger at flytte eller rydde op i din garage eller på loftet ? Du har for lidt plads i din bolig ? Du har brug for plads til dit arkiv eller du kan ikke have mere stående på kontoret ?

Self-Storage er en ny trend, der kommer fra USA, og det er en perfekt og fleksibel løsning på

Dit opbevaringsproblem. Det er lukkede depotrum i lige den størrelse du har brug for både til effekter fra din private husholdning eller fra dit firma.

Firmaet Boxcare driver egne Self Storage centre og kan tilbyde lagerplads her og på centre, der drives af franchisepartnere. Her kan du opbevare dine ting – tørt og sikkert.

Alt det du ikke har brug i det daglige har du ryddet af vejen og skaffet luft og plads derhjemme.

Du kan stadig få fat på dine ting når du har brug for det – uden at det kræver planlægning i forvejen.